Historia jonë

Siç thonë amerikanët: “Veprimet flasin më fort se fjalët!". Ne punojmë sipas këtij parimi në CAMOUFLAGE-KS.COM. Ne nuk duam të bëjmë ndonjë premtim të madh, por lërini veprimet tona të flasin vetë. Qëllimi ynë është të ofrojmë më shumë sesa thjeshtë pajisje dhe veshje. Dhe duke marrë nga përvojën e ekipit tonë në misionet ushtarake jashtë vendit, duke punuar me forcat më elitare të operacioneve speciale botërore. Ne donim të ndajmë përvojën dhe njohuritë tona me entuziastët dhe profesionistët në vendin tonë. Këtu lindi ideja e Camouflage-ks.com Si i pari i këtij lloji në tregun e Kosovës, ne mendojmë dhe shpresojmë që t'i përmbushim me sukses nevojat e klientëve tanë, shumica prej tyre nga sektori i Ushtrisë, Policisë dhe Sigurisë. Ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të produkteve dhe për të gjithë alpinistët dhe turistët së natyrës.Për shkak të profesionalizmit të lartë të ekipit tonë dhe cilësisë së pakompromis të produkteve tona, shpresojmë të fitojmë besimin e klientëve tanë dhe të bëhemi lider në furnizimin e veshjeve cilësore në tregun e Kosovës.

Zbritje speciale

10% për punonjësit e Ministrisë së Brendshme, FSK si dhe Zjarfikset.

Dorëzimi i shpejtë

Shërbime korriere në të gjithë vendin.

Lokali ynë

Pajisje për profesionistët

Kthimi

Brenda afatit të caktuar prej 7 ditësh.

modal_feedback_form_headline

modal_feedback_form_description

Shtuar në shportë

%item_name% %item_primary_attributes% (Artikull Nr.%item_number%)%item_count% është shtuar në ëshportë .

Vazhdoni blerjet Tek shporta.