Kupona

Merrni kuponin tuaj nga Camouflage

Gjithmonë do të ketë një rast – ditëlindje, viti i ri, apo ndonjë festë tjetër, për të cilën një kupon dhuratë është zgjedhja e duhur. Është një gjest praktik dhe i menduar për miqtë ose anëtarët e familjes tuaj.

Kjo është arsyeja pse në Camouflage ne ofrojmë kupona festash dhe dhuratash gjatë gjithë vitit, gjithmonë me një ndryshim taktik. Ju mund ta merrni kuponin me një shumë që ju zgjidhni. Marrësi i kuponit mund ta përdorë atë në lokalin tonë ose nëpërmjet porosisë në internet brenda 3 muajve nga blerja e tij.

Nëse pyesni se çfarë të merrni – armatohuni me një kupon dhuratë nga Camouflage!