Pyetjet e shpeshta – Pyetjet e bëra më shpesh

1. Blerja e një produkti

 • Si mund të blej një produkt?
  Për të blerë një produkt, regjistrohu duke klikuar butonin SIGN IN në menynë LLOGARIA lart djathtas të ekranit bazë. Nëse nuk keni një regjistrim, në të njëjtën meny do të shihni butonin KRIJO LLOGARË TË KLIENTIT. Shtypni butonin dhe plotësoni fushat me të dhënat tuaja.
 • A mund të blej një produkt pa krijuar një llogari?
  Mund të porosisni gjithashtu artikuj pa krijuar një llogari klienti. Kjo bëhet duke zgjedhur opsionin Porosit si mysafir kur të përfundoni porosinë në shportën tuaj.
 • Dua të heq një produkt nga shporta ime, si ta bëj?
  Ju mund të hiqni një produkt nga karroca juaj duke shtypur simbolin x në të djathtë të çmimit të artikullit në shportë.
 • 2. Krijo një profil

  • Si mund të krijoj një llogari?
   Nga menyja ACCOUNT në këndin e sipërm djathtas të faqes kryesore të faqes sonë, klikoni SIGN IN butonin. Në dritaren e dialogut që hapet, do të shihni butonin KRIJO LLOGARI TË KLIENTIT. Shtypni butonin dhe plotësoni fushat me të dhënat tuaja.
  • Si mund të identifikohem?
   Identifikohu me butonin SIGN IN në menynë ACCOUNT në këndin e sipërm djathtas të faqes sonë .
  • Si mund të dal nga llogaria ime?
   Mund të largoheni nga llogaria juaj në çdo kohë duke shkuar te menyja ACCOUNT dhe duke shtypur butonin SIGN OUT.
  • Si mund ta fshij llogarinë time?
   Mund ta fshini llogarinë tuaj duke e kërkuar atë në [email protected] nga emaili që keni vendosur kur krijoni llogarinë tuaj.

  3. Mënyrat e pagesës

  • Si mund ta paguaj porosinë time?
   Mund ta paguani porosinë tuaj me para në dorëzim ose nëpërmjet sistemit të pagesave në internet.

  4. Mënyrat e dorëzimit

  • Ku mund ta marr dërgesën time?
   Mund ta merrni dërgesën tuaj në një adresën tuaj, në lokalin tonë si dhe në zyrat e kompanisë korriere Mik- Mik.
  • A dërgoni jashtë vendit?
   Momentalisht bëjmë dërgesa vetëm brenda Republikës së Kosovës.

  5. Politika e kthimit

  • Si dhe kur mund t'i kthej artikujt e mi të blerë?
   Mund t'i ktheni mallrat që keni blerë brenda afatit të caktuar prej 7 ditësh pune nga dita e blerjes së mallit nëse nuk janë përdorur, nuk është cenuar integriteti i ambalazhimit të tyre dhe janë në formën në të cilën janë marrë. Të gjitha kushtet janë vendosur sipas kushteve të Ligjit për Mbrojtjen e Konsumatorit.
  • Në cilat kushte mund t'i kthej artikujt?
   Mund t'i ktheni artikujt nëse nuk përdoren, integriteti i paketimi i tyre nuk është i shqetësuar dhe nuk ka gjurmë përdorimi.