Tasmanian Tiger - Tek Ne

në Camouflage

Tasmanian Tiger

TASMANIAN TIGER– i quajtur edhe Ujku Tasmanian – ishte marsupali më i madh mishngrënës në kontinentin Australian. Ai kishte përmasat e një ujku të vogël dhe emrin e tij "TIGER TASMANIAN" ia detyronte veshjes së saj me vija, e cila shërbente si kamuflazh. Kafsha ishte një grabitqar - jo shumë i shpejtë, por jashtëzakonisht këmbëngulës - dhe e ndiqte prenë e saj gjatë natës, duke e ndjekur deri sa u lodh, në mënyrë që më në fund të mund ta rrëmbente. E pajisur me një grup të lartë dhëmbësh dhe një gojë që mund ta hapte deri në 180 gradë, kafsha nuk tregoi asnjë mëshirë për gjahun e saj.

TIGRI TASMANIAN thuhet se është zhdukur në kontinentin australian që nga vitet 1930; speciet e fundit jetuan në ishullin e Tasmanisë. Në vitin 1966, u hap një strehë e madhe për kafshët për t'u siguruar atyre një zonë strehimi dhe për të ruajtur speciet në këtë mënyrë. Deri më sot, asnjë
TIGRI TASMANIAN nuk është parë më, por shumë njerëz besojnë se kafsha ka arritur të mbijetojë në këtë vend të shenjtë, pasi i ka shpëtuar zbulimit deri më sot…

Në këtë legjendë mitike, atributet specifike të kafshës - vullneti për të mbijetuar, instinkti i gjuetisë, kamuflimi i përsosur, zgjuarsia, forca dhe këmbëngulja - shfaqen. Këto atribute na kanë shtyrë t'i japim produkteve tona emrin TASMANIAN TIGER. Legjenda jeton!

modal_feedback_form_headline

modal_feedback_form_description

Shtuar në shportë

%item_name% %item_primary_attributes% (Artikull Nr.%item_number%)%item_count% është shtuar në ëshportë .

Vazhdoni blerjet Tek shporta.