Dorëzimi

Mënyra e dorëzimit

Camouflage-ks.com dërgon porositë në të gjithë vendin me kompaninë postare Mik-Mik.

Çfarë përfshin dërgesa

Dorëzimi përfshin mallrat e porositura, fatura dhe kartela e garancionit për mallrat, për të cilat është e zbatueshme.

Kushtet e dorëzimit

Për të gjithë vendin, dërgesa është e mundur brenda 48 orëve nga konfirmimi i porosisë tuaj ose në varësi të kohës së dorëzimit të kompanisë postare. Pasi të keni krijuar porosinë tuaj, ekipi i Camouflage-ks.com do t'ju kontaktojë në orarin e punës (10:00-19:00 nga e hëna në të premten) në telefonin e caktuar kontaktues për të kontrolluar adresën dhe mënyrën e transportit. Porositë e marra pas orës 15:00 ose fundjavave përpunohen ditën tjetër të punës.

Çmimet e dërgesës

Dorëzimi është fiks për territorin e Republikës së Kosovës. Camouflage-ks.com ofron dërgesë falas për klientët e saj që kanë blerë mallra me vlerë mbi 50 euro. Të gjitha porositë e tjera nën 50 euro çmimi paguhet nga klienti dhe çmimi është 2 euro për porosi.

Nëse përdorni opsionin Zgjedhja, kthimi i mallit të padëshiruar, në këtë rast klienti paguan për kostot e transportit.

Nëse mallrat ndërrohen për një produkt tjetër, kostot e transportit paguhen nga klienti.