Zbritje speciale

10% për punonjësit e Ministrisë së Brendshme, FSK si dhe Zjarfikset.

Dorëzimi i shpejtë

Shërbime korriere në të gjithë vendin.

Lokali ynë

Pajisje për profesionistët

Kthimi

Brenda afatit të caktuar prej 7 ditësh.