Bollé Syze - Safety Goggles Bolle Hustler

Kodi i produktit 15651500

Në dispozicion

€24.90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
 • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
 • Transporti falas mbi 50 euro
 • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

 • Informacioni i produktit

  - Korniza: Polikarbonat
  - Lente: Polikarbonat (tym)
  - Pesha: 25 g

  -Shtresë kundër gërvishtjeve dhe kundër mjegullës
  - Filtrimi i rrezatimit UVA- dhe UVB (99,99%)
  - Mbrojtje maksimale kundër rrezatimit diellor
  - Mbrojtje anësore
  - Urë pa rrëshqitje
  - Këmbët që nuk rrëshqasin
  - Goditje e fortë e hedhjes 45 m/s
  - Ndikimi ekstrem i temperaturës
  - EN 166 FT

 • Atributet
  Color: E Zezë
  Type/Style: Casual/Covert, Field/On Duty, Sports/Training
  Subcategory: Glasses