Camouflage Albanian Half Gun T-Shirt

Kodi i produktit CAM00023

Në dispozicion

€18,90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
 • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
 • Transporti falas mbi 50 euro
 • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

 • Informacioni i produktit

  Bluze me Menge Te Shkurta me Print te kostumizuar.

  Gjysma Helmete, Gjysma Arme nen flamurin e Shqiperise.

  100% Pambuk

 • Atributet
  Color: E Zezë
  Category: T-Shirts
  Climate: Humid, Temperate