Helikon-Tex Pistol Holder Insert

Kodi i produktit IN-PTH-NL-01

Vetëm disa në dispozicion

€14.90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
  • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
  • Transporti falas mbi 50 euro
  • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

  • Informacioni i produktit

    Futje e lehtë, universale për të mbajtur shumicën e pistoletave me madhësi të plotë me një karikator rezervë. Insert është plotësisht i pajtueshëm me shumë artikuj të tjerë të Sistemit të Futjeve të gjithanshme, përfshirë. Gama, Linja Urbane. I përshtatet paketës së ijeve të profilit të ulët Bandicoot®. Këndi i përkushtuar i paraqitjes së kapjes ndihmon në vizatimin ergonomik të pistoletës.

  • Atributet
    Color: Black