Helikon-Tex Tramontane Wind Jacket WindPack Nylon

Kodi i produktit KU-TMT-NL-01

Vetëm 1x në dispozicion

€69,90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
 • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
 • Transporti falas mbi 50 euro
 • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

 • Informacioni i produktit

  TRAMONTANE është një xhaketë e lehtë në natyrë. Ai peshon rreth 120 g dhe duke e paketuar në një xhep të qepur në gjoks (vetëpaketë), mund ta ngjeshni në madhësinë e një kanaçe me gaz. Mund ta vendosni edhe në xhep.

  Xhaketa TRAMONTANE do ta provojë veten në aktivitetet e përditshme në natyrë si një mbështetje në rast të motit të ndryshueshëm. Në verë, kur bëhet pak më i ftohtë, mund të jetë një shtresë shtesë në një bluzë. Pesha e ulët e xhaketës TRAMONTANE do të thotë që ajo vështirë se ndihet në trup kur vishet. Në mbrëmje, kur bëhet më i ftohtë, do të krijojë një set të mrekullueshëm, p.sh. me një hoodie Alfa.

  Xhaketa TRAMONTANE është bërë nga najloni WindPack® shumë i lehtë por i qëndrueshëm. Është një material që thahet shpejt, i mbuluar gjithashtu me impregnim DWR (Durable Water Repellency). Xhaketa ka gjithashtu një zinxhir të plotë. Nga ana tjetër, korda e tërheqjes në skajin e poshtëm të xhaketës, elastikët në pranga dhe një kapuç i rregullueshëm ju lejojnë të mbani ngrohtësinë brenda nëse është e nevojshme.

  Xhaketat e jashtme në ofertën Helikon-Tex janë emërtuar sipas llojeve të ndryshme të erës. Xhaketa TRAMONTANE e ka marrë emrin nga era e ftohtë veriore ose verilindore që gjendet në Mesdhe.

  e lehtë (120 g)
  kapuç i rregullueshëm
  zinxhir me gjatësi të plotë
  xhep në gjoks me vetëpaketë

 • Atributet
  Color: Black