MIL-TEC Sturm STEMA 3D - PATCH 3D SKULL PVC M.KLETT SM OLIV

Kodi i produktit 16832001

Në dispozicion

€2.90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
 • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
 • Transporti falas mbi 50 euro
 • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

 • Informacioni i produktit

  Stema origjinal Miltec me fiksues HOOKandLOOP me një kafkë.

  -Përmasat - 6 x 4,5 cm.
  - Mund të ngjitet si në pajisje edhe në veshje
  - Ngjyrat: Ulliri, Tarn

 • Atributet
  Color: E Gjelbërt-Olive