MIL-TEC Sturm Dylbi - Coated Binocular Rubber 7X50 Black

Kodi i produktit 15712000

Vetëm disa në dispozicion

€59.90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
 • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
 • Transporti falas mbi 50 euro
 • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

 • Informacioni i produktit

  - Zmadhim 7 herë
  - Fusha e shikimit: 123m/1000m
  - Rregullimi i dioptrisë
  - Diametri objektiv i lenteve: 50mm
  - Lartësia: 18 cm
  - Gjerësia: 19 cm
  - Pesha me këllëf: 930g
  - Këllëf me rrip fiksues i përfshirë
  - Lecka e pastrimit e përfshirë
  - Udhëzimet për përdorim të përfshira
  - Prodhuesi: Mil-Tec
  - Ngjyra: e zezë

 • Atributet
  Color: E Zezë
  Dimensions: 19 x 18 cm