MIL-TEC Sturm Thikë - COMBAT KNIFE WITH BOWL BLADE

Kodi i produktit 15364000

Në dispozicion

€27.90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
 • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
 • Transporti falas mbi 50 euro
 • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

 • Informacioni i produktit

  Thikë

  -Thikë e madhe e bërë nga Mil-tec
  - Teh të lëmuar
  - Teh i zi (i veshur me epoksi)
  - Dorezë: gome e fortë e zezë, e formuar për gishta, vrimë për varje
  - Këllëf najloni me mbrojtës të brendshëm kundër grisjes
  - Gjatësia e tehut: afërsisht 220 mm
  - Trashësia e tehut: 5 mm
  - Gjatësia totale: rreth 350 mm
  - Pesha: 440 g

 • Atributet
  Subcategory: Fixed Blades