MIL-TEC Sturm Çantë e Ndihmës së Parë - Mini Paketë - Olive

Kodi i produktit 16025800

Në dispozicion

€11.90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
 • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
 • Transporti falas mbi 50 euro
 • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

 • Informacioni i produktit

  Një çantë miniaturë e ndihmës së parë e lidhur me një zinxhir të papërshkueshëm nga uji, e bërë nga një material me një thurje Ripstop nga Mil-Tec.
  Kompleti i ndihmës së parë mund të montohet në sipërfaqe të pajisura me sisteme MOLLE / PALS.

  Pajisjet përfshijnë:
  - 1 fashatimi 50 x 50 mm
  - 6 kunja sigurie
  - 5 lecka pastrimi
  - 1 rrotull prej fashe 40 mm x 1 m - 1 fashë 75 mm x 4.5 m
  - 1 palë doreza vinyl
  - 1 suva vetë ngjitëse
  - 1 palë gërshërë

  Të dhënat teknike:
  - pesha: 125 g
  - dimensionet: 125 mm x 85 mm
  - ngjyra: e kuqe, ulliri

 • Atributet
  Color: Ulliri
  Subcategory: Accessories