MIL-TEC Sturm Sëpatë - BAIL PARACORD BLACK WITH HEAD POCKET

Kodi i produktit 15508100

Në dispozicion

€27,90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
 • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
 • Transporti falas mbi 50 euro
 • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

 • Informacioni i produktit

  Detaje teknike:

  - Koka e sëpatës: 3CR13MoV Steel
  - Paracord-hilt: 100% Najlon
  - Mbulesa: 100% Najlon
  - Gjatësia e tehut: 11 cm bzw. 6 cm
  - Gjatësia totale: 36 cm
  - Pesha: 440 g

 • Atributet
  Color: E Zezë
  Subcategory: Axes