MIL-TEC Sturm Një kartë/pajisje shumë funksionale - SURVIVAL TOOL BLANK WITH COVE

Kodi i produktit 15408000

Në dispozicion

€3.90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
 • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
 • Transporti falas mbi 50 euro
 • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

 • Informacioni i produktit

  Një kartë/pajisje shumë funksionale me rezistencë të lartë ndaj dëmtimeve mekanike dhe korrozionit. E pajisur me 10 pajisje: një hapëse shishe, një thikë, një kaçavidë, një vizore, një hapëse kanaqe, një çelës (madhësi të ndryshme), një sharrë, një busull dhe një vrimë për varëse. Madhësia kompakte ju lejon të mbani kartën në çdo xhep. Pajisja shumë funksionale ofrohet së bashku me një këllëf dhe një udhëzues.

  '- Produkt i ri
  - Materiali: Çeliku
  - Mbështjellësi: Poliuretani
  - 10 pajisje
  - Këllëfi i disponueshëm në set
  - Përmasat: 7x4.5 cm (2.7x1.7in)
  - Mund të ngjitet në një varëse ose të varet në një varg.

 • Atributet
  Subcategory: Tools