MIL-TEC Sturm US WASP I Z2 R/S BDU FIELD JACKET

Kodi i produktit 11843566

Disponueshmе: ju lutemi zgjidhni një madhësi

€55,90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
  • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
  • Transporti falas mbi 50 euro
  • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

  • Informacioni i produktit

    Ky produkt nuk ka ende përshkrim. Kërkojmë ndjesë për shqetësimin. Mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë për informacion shtesë në [email protected] ose në telefon +383 48 865 761.Ju mirepresim.

  • Atributet

    Nuk ka atribute të specifikuara