MIL-TEC Sturm Shkop Teleskopik me këllëf - TELESCOPIC BATON WITH CASE 16/41

Kodi i produktit 16215000

Në dispozicion

€23,90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
 • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
 • Transporti falas mbi 50 euro
 • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

 • Informacioni i produktit

  Një shkop mbrojtës teleskopik i bërë nga çeliku STKM11A i mbuluar me një shtresë të zezë mbrojtëse kundër korrozionit.
  Dorezë TPE prej gome, pa rrëshqitje.
  Këmbë çeliku.
  Përfshin një mbulesë najloni me mundësinë e ngjitjes në bel.

  - Shkop: 100% çelik
  - Doreza: 100% TPE (Elastomere termoplastike)
  - Këllëf: 100% Polipropilen
  - Gjatësia e mbyllur: 16 cm
  - Gjatësia e hapur: 41 cm

 • Atributet
  Color: E Zezë