MIL-TEC Sturm Rrip për pantallona - Laser Cut Quick Release Belt Olive

Kodi i produktit 13121801

Në dispozicion

€10.90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
 • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
 • Transporti falas mbi 50 euro
 • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

 • Informacioni i produktit

  Rrip i pantallonave me fole të dyfishta të prera me lazer për ngjitjen e këllëfeve në rrip duke përdorur një sistem modular.

  - Gjatësia e rregullueshme
  - Tokëza plastike YKK®
  - Hapësira të prera me lazer me dy rreshta
  - Gjerësia: 38 mm
  - Gjatësia: 130 cm
  - Pesha: përafërsisht 70 gram
  - Ngjyrat: Ulliri, e Zezë

 • Atributet
  Color: E Gjelbërt-Olive
  Subcategory: Belts
  Type/Style: Field/On Duty