MIL-TEC Sturm Bluze Taktikale me Tharje Te Shpejte - Tactical LS Shirt Quick Dry

Kodi i produktit 11082002

Disponueshmе: ju lutemi zgjidhni një madhësi

€17.90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
 • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
 • Transporti falas mbi 50 euro
 • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

 • Informacioni i produktit

  Bluze taktike me menge te gjata

  100% Poliester

  - menge te gjata me pershtatje atletike
  - me tharje te shpejte
  - me ajrosje
  - me velcro per vendosjen e emblemave anash ne duar
  - me qafe ne forme rrethore

 • Atributet
  Color: Black
  Subcategory: Long Sleeve Shirts