MIL-TEC Sturm Thikë - MACHETE KUKURI M.SCHEIDE

Kodi i produktit 15534000

Në dispozicion

€32,90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
 • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
 • Transporti falas mbi 50 euro
 • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

 • Informacioni i produktit

  Najlon Kukri. Këllëf i zi
  Machete nga kompania MIL-TEC

  - Dorezë plastike ABS
  - Këllëfi Najloni ngjitet në rripin tuaj
  - Gjatësia totale: 37.5 cm
  - Tehu: 25.5 cm
  - Pesha: 560 g

 • Atributet
  Subcategory: Fixed Blades