MIL-TEC Sturm Komplet enësh Adventurer 4/copë - ADVENTURER KIT WILDO 4PCS.KST. OLIV

Kodi i produktit 14673101

Në dispozicion

€14.90
duke përfshirë. 18% TVSH, Kontrolo çmimin e dërgesës
Kushtet për dorëzim dhe kthim
 • E drejta e kthimit brenda 7 ditëve
 • Transporti falas mbi 50 euro
 • .
Menyra të pagesës

Më shumë informacion

 • Informacioni i produktit

  Kompleti Adventurer për një person përbëhet nga 3 enë (2 tasa dhe një filxhan) dhe një lugë, thikë dhe pirun që përmbahen në një element.

  ' Qëllimi: bivouac, kampe, udhëtim i vetmuar
  - Materiali: polikaprolaktam (PA-6, lugë, thikë dhe pirun ), TPE (filxhan), polipropilen (tasa)
  - pa BPA
  - Prodhuar në Suedi
  - Pesha: 165 g
  - Përmbajtja e grupit:
  - 3 në 1 (lugë, thikë dhe pirun (9 g, 16.5 x 4.8 x 1.5 cm)
  - Filxhan palosës (25 g, 9.5 x 7 x 2.5 cm, 250 ml) - pothuajse i sheshtë kur paloset
  - Një tas më i vogël (36 g, 4 x 11.5 cm, 350 ml) - dorezë me një vrimë, e përsosur për një sallatë, rostiçeri, supë
  - Tas i madh (80 g, 6 x 15 cm, 0.9 l) - i pajisur me një dorezë me vrimë, e përsosur për një pjatë të madhe
  - Çantë rrjetë me tela dhe kapëse (14 g)

 • Atributet
  Color: E Gjelbërt-Olive